dissabte, 9 de gener del 2010

Croissants amb sobrassada

Val, accepto dos ingredients que no han de perquè ser estàndards a les nostres cuines: Croissants i sobrassada. S’haurà doncs de passar per un forn de pa a adquirir uns quants croissantets petits, sense farcir de res, els simples (i barats). Com si d’un entrepà es tractés es tallen per la meitat (horitzontalment, no vertical deixant una pota a cada cantó) i els empastifem amb sobrassada. Els muntem de nou i els col•loquem en una safata per a forn.

Preparem una beixamel, que per bé que un punt laboriosa no requereix d’altres ingredients que mantega deixada fondre al foc, farina (poca, fins que faci una pasteta amb la mantega) i llet. No es para de remenar en cap moment i quan creguem que té la consistència que sembli correcte l’aboquem a la safata, mullant una mica tots els croissants. Afegim formatge per gratinar i al forn.


El resultat és espectacular i dona molt poca feina. A més, com que és spécialité maison, doncs no la coneix ningú.

Apa, bon profit!

3 comentaris:

miriam ha dit...

no no se no se eeh... en fi... ja veurem si és bo!!
:)

Lluc Canals ha dit...

No et penediràs de provar-ho. T'ho asseguro!

sukkus ha dit...

Si ja estan bons els què venen a la pastisseria, aquests han de ser la bomba (gustosa i calòrica xD)